Kaspersky VPN:n rajoittamattoman version aktivointi

Voit käyttää My Kaspersky -tiliäsi siirtyäksesi Kaspersky VPN:n rajatttomaan versioon. Tässä tapauksessa rajattoman version tilauksesi liitetään My Kaspersky -tiliisi.

Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, sitä ei tarvitse luoda heti. Voit vaihtaa Kaspersky VPN rajattomaan versioon ilman My Kaspersky -tiliä suoraan sovelluksesta. Voit halutessasi liittää rajattoman version tilauksesi My Kaspersky -tiliisi myöhemmin.

Vaihtaminen rajoittamattomaan versioon:

1. Avaa VPN.
  2. Napsauta ikkunan alaosassa Päivitä.

Pyyhkäise toimintojen kuvaukset sisältävien näyttöjen läpi ja jatka rajattoman version tilausvaiheeseen.

3. Valitse kuukausi- tai vuositilaus.

Google Play -ruutu avautuu sovelluksessa.

4. Vahvista ostos.

Tilauksen tiedot päivitetään kaikilla My Kaspersky VPN -yhteyttä käyttävillä laitteillasi sekä My Kasperskyssa.

Voit tarkastella tilaustietoja sovelluksen tilitiedot -osiossa.

Google Playsta ostettavaan automaattisesti uusittavaan tilaukseen sisältyy lyhyt kokeilujakso, jonka aikana voit käyttää Kaspersky VPN-yhteyttä ilmaiseksi. Tämä aika voidaan myöntää vain kerran.

Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, voit käyttää sovelluksen ominaisuuksia ilmaiseksi vain kokeilujakson loppuun asti.

Kun ilmainen ajanjakso päättyy, sovellus jatkaa automaattisesti rajoittamattoman tilauksen käyttöä ja sinua veloitetaan automaattisesti joka laskutusjakso. Maksu veloitetaan automaattisesti Google Play -tililtäsi.